top of page

Obrim La Capsa



Àlex Quintero

Estudiant de Ciències Socials i graduat en Biologia.


Aina Sanllehí Galera

Periodista i estudiant d'Humanitats. Treballant en el sector de la comunicació local.

 

A les diferents crisis que portem arrossegant des que vam néixer, gràcies a la sovint ineficaç gestió dels adults d’un sistema que fa aigües per tot arreu, se’ns acaba de sumar una pandèmia la qual pot significar l’últim “crochet” en una lluita en què el boxejador que resta moribund dins del quadrilàter porta al seu front tatuat les paraules “millennial” i “generació Z”. És davant d’aquesta tirania del món adult que ens oprimeix que ens hem d’aixecar per fer sentir la nostra veu.


La majoria de continguts que consumim els i les joves estan creats i projectats per adults. Per què no fem que siguem els i les joves qui parlem de nosaltres mateixos, d’allò que ens ronda al cap, d’allò que ens interessa? Al cap i a la fi, no compartim només una franja de números, sinó que al nostre voltant giren un munt de qüestions que difícilment podem posar en comú més enllà dels nostres cercles socials.


Tot i que el panorama comunicatiu a Molins de Rei gaudeix d’un avantatge significatiu respecte de molts altres pobles propers, sovint ens sentim allunyades de les temàtiques i punts de vista amb què treballen aquests mitjans i això no ens condueix a no seguir-los.


La Capsa Molinenca pretén ser un espai que supleixi aquest buit comunicatiu, on les joves molinenques puguem expressar-nos sense embuts, compartir punts de vista i aspectes que tinguin a veure amb la nostra vila o que vagin més enllà de l’àmbit municipal.


Aquesta publicació neix amb la intenció de fer d’altaveu i permetre que aquelles opinions tan vàlides puguin ser escoltades d’una forma fàcil i accessible. La creació d’aquest mitjà és una aposta per mantenir l’esperit associatiu i comunitari de les joves de la vila. Tenim la sort de viure en un poble on hi formen part persones de totes les edats i, sobretot, persones joves d’entre 16 i 30 anys.


Aprofitem-ho.




Correcció lingüística:

Alba Expósito

Soc lingüista i professora de secundària. Defenso el català, jugo a vòlei i col·laboro corregint textos a La Capsa Molinenca. Educant i treballant per la transformació social.

 


コメント


bottom of page